Ga verder naar de inhoud

Betoverende Beestjes (3+)

Filem'On Tour
3+

Woordloos, grappig en betoverend.    

Een compilatie van animatiekortfilms vol beestige humor, magische momenten en... betoverende beestjes! Een kleine haring brengt redding, een hongerige vos is op zoek naar zoet fruit, een kameleon wisselt steeds sneller van kleur, een jongen houdt van kraaien, een gans voetbalt er op los en een kleine muis heeft een grote eetlust. Allemaal zoeken ze hun plekje in deze wereld en overwinnen angst en vooroordelen.

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN
Vandaag is het Kunstendag voor Kinderen! Tijd om te genieten van wonderlijke kortfilms en ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Tussen beide filmvertoningen bouwen we samen aan een vilten ballenbad voor Westrand en schilderen er op los.


Programma

??????POND (Lena von Döhren - CH 2023 - 8')
Een school haringen, die fantastische formaties aannemen in de oceaan, wordt plotseling aangevallen door meeuwen. Een kleine haring zoekt een uitweg terwijl de andere haringen die ter hulp schieten. Een humoristisch meesterwerkje van de regisseuse van de LITTLE BIRD-series.

FOXTALE (Alexandra Allen - PT 2022 - 5')
Een hongerige vos is op zoek naar zoet fruit. Wanneer hij iets heeft gevonden, kan hij er niet aan! Bovendien werken de andere dieren hem tegen! Zal hij het laatste stuk fruit weten te bemachtigen?

CORVINE (Sean McCarron - CA 2022 - 10')
Een excentrieke jongen heeft moeite om zich aan te passen op school door zijn obsessie met kraaien. Mooie ontroerende kortfilm over belangrijk onderwerp: je eigen plekje vinden in de wereld, ook als je een buitenbeentje bent!

THE GOOSE (Jan Mika - CZ 2022 - 12')
Een jongen fantaseert erover om een beroemde voetballer te worden die in grote stadions speelt, maar eerst moet hij een wedstrijd winnen in een kleine achtertuin tegen een gans. Hoe je je angsten kan overwinnen, beleef je in deze prachtige poppenanimatie!

THE CHAMELEON (Pim ter Braak - NL 2022 - 2')
Kleurrijke animatie over een kameleon die probeert zich te beschermen tegen naderend gevaar. Wanneer de gevaarlijke situaties zich opstapelen, moet hij voortdurend veranderen van kleur…Maar zal deze camouflagetechniek wel voldoende zijn?

TOUTES MES COULEURS (Anna Solanas, Marc Riba - ES 2023 - 5')
Een vraatzuchtige muis verstrikt zichzelf in een kaaswiel terwijl zijn uitgehongerde vriend die buiten gestrand is het moet opnemen tegen een hongerige kat. Dat wordt lachen geblazen!

Bekijk meer prijscategorieën
TAGS
Familie
Film

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
ZONDAG 17 NOVEMBER 2024
Westrand - Dilbeek

Ook iets voor jou?

Kijk smakelijk!

Film
3+
Smul mee van smakelijke verhaaltjes over etende dieren. Grappig, speels, soms absurd en wat krokant.Deze vijf overheerlijke kortfilms…
zo 22 sep.
10:30
Dilbeek
Tickets Meer lezen

Sprookjes enzo

Piccolo
Circus
3+
Een vrolijke circusvoorstelling waar binnen buiten is, ver dichtbij lijkt en onder boven is geworden. Piccolo neemt je mee naar een…
ma 28 okt.
15:00
Halle
Tickets Meer lezen