Ga verder naar de inhoud

FamilieDag SINT (3+)

met Zannemie: Luister naar de daken!
3+

Super, Stomend, Speels, Swingend, Schitterend, Smakelijk FEEST!

Wachten op de Sint. Dat duurt zo lang, dat duurt zo lang. Wachten op de Sint. Dat duurt wel heel erg lang. Want, oei, wat, maar, als, misschien… rijdt Hij wel ons huisje voorbij of ligt Hij in een diepe winterslaap of heeft Hij wel de boot gemist? Hij komt, Hij komt maar… How, Stop, W8E7(wacht eens even): is Hij dan al niet geweest? Gisteren of de nacht voordien? Maar… Waarom wachten we dan nog steeds?  En, hoe, wat, nu komt Hij terug? Maar, Ja, Oh, Oke, Humm, Geweldig, Olé, jolijt, Gewoon terug feesten! En dat gaan we doen.

Verwacht je aan een reuzefeest. Samen stampen we de tijd voorbij en voorbij en voorbij en nog es voorbij.. We zingen en we swingen en vergeten de tijd. TikTak, TikTok, TrippelTrappel, TikTok, RingTing Ting.
Het Kinderfeest van het jaar met heel veel animatie, een concert, veel personages, een pannenkoek, ook wat snoep en Hoog bezoek.

In samenwerking met Gezinsbond Groot-Dilbeek

Luister naar de daken! (3+)
Zannemie

Heerlijke sinterklaasliedjes met stevige invloeden uit de flamencomuziek én -dans!

In een oud flatje wachten drie buren vol spanning op de Sint. Zannemie is van plan dit jaar op het dak te slapen en de Sint te betrappen en… een verjaardagsliedje voor hem te zingen. Tamarita is net hierheen verhuisd uit Spanje en gaat voor de eerste keer haar schoen zetten. Veston vraagt zich af waar dat gestamp vandaan komt. Samen schrijven ze brieven aan de Sint en wachten op het dak op zijn komst.

Voor Zannemie is het Sinterklaasfeest een feest voor iedereen. Verwacht je aan heerlijke sinterklaasliedjes met stevige invloeden uit de flamencomuziek en dans. Samen gaan we helemaal Olé en uit ons dak!

In deze nieuwe muziekvoorstelling gaat Zannemie helemaal Olé en uit uh … op haar dak.  

FAMILIEDAGPAS
FamilieDagen worden opgevat als heuse kinderkunstenfestivals: prikkelende voorstellingen, workshops, installaties en animaties. Beleven, kijken, doen en proeven is het motto. We werken met een eenheidsprijs: de FamilieDagPas aan € 13 per persoon.

Prijzen
€13 Basisprijs
TAGS
Evenement
Familie

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
ZATERDAG 7 DECEMBER 2024
Westrand - Dilbeek

Ook iets voor jou?

Kijk smakelijk!

Film
3+
Smul mee van smakelijke verhaaltjes over etende dieren. Grappig, speels, soms absurd en wat krokant.Deze vijf overheerlijke kortfilms…
zo 22 sep.
10:30
Dilbeek
Tickets Meer lezen

Sprookjes enzo

Piccolo
Circus
3+
Een vrolijke circusvoorstelling waar binnen buiten is, ver dichtbij lijkt en onder boven is geworden. Piccolo neemt je mee naar een…
ma 28 okt.
15:00
Halle
Tickets Meer lezen