Ga verder naar de inhoud

I think we need to talk (6-99)

Collectief Elan(d)
6+

Een voorstelling met veel wol en weinig woorden.

Je wordt uitgenodigd om een plek te zoeken in het roze wollen universum dat zich voor je ogen ontrolt. In deze voorstelling brei je mee aan een verhaal over verbinding. Een roze draad brengt generaties in beweging, verweeft en knoopt hen aan elkaar.

Collectief Elan(d) is een performerscollectief van drie vrouwelijke makers/performers met een achtergrond in choreografie, regie en creatieve therapie. Samen vormen ze een ongewone combinatie, één die speelse performances oplevert waarin het publiek de hoofdrol krijgt. Ontmoeting loopt als een rode draad doorheen hun werk, waarin ze bewust spelen met alternatieve publieksopstellingen.

Een beleving voor iedereen vanaf 6 jaar, we mikken op een mix van leeftijden van 6, 16, 26, 36, 46, 56, 66, 106 jaar! Generaties ontmoeten elkaar, maken verbinding en vormen zo een roze wereld samen.

Prijzen
€12 Basisprijs
€8 -12 jarigen
Bekijk meer prijscategorieën
TAGS
Familie

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
ZATERDAG 21 DECEMBER 2024
Westrand - Dilbeek

Ook iets voor jou?

REST, de gidsbeurt

Laura De Cloedt
Rondleiding
6+
Duik samen met je kind, metekind, kleinkind,… in de expo REST. Deze unieke ervaring prikkelt de verbeelding en daagt jullie uit om na te…
zo 22 sep.
11:00, 15:00
Dilbeek
Tickets Meer lezen

Pocahontas

Disney Nostalgie
Film
6+
Pocahontas, een Indiaans meisje, woont samen met haar volk in het latere Amerika. Op een dag komt er een Engels schip dat goud komt zoeken.…
di 29 okt.
14:00
Halle
Tickets Meer lezen