Ga verder naar de inhoud

Mijn Straat

Theater Tieret
5+

Dit is mijn straat. Hier woon ik, in huis nummer 2. Mijn straat staat vol huizen, 7 om precies te zijn.

Sommige mensen zeggen dat het maar een klein straatje is. Ze denken dat een straat pas groot is als er veel huizen in staan. Of heel veel mensen in die huizen wonen. Maar zo is het niet. Een straat meet je aan de verhalen die er schuilen. En mijn straat zit boordevol verhalen. 7 huizen die uitpuilen van de kleine en grote verhalen. Langs alle kieren en gaten waaien ze je tegemoet. En het gekke is: hoe langer je hier woont, hoe meer verhalen er bij je langskomen.

En vandaag, precies op deze dag, is het feest in mijn straat. Zo gaat het elk jaar. En zoals steeds draag ik de uitnodigingen rond. Loop maar even met mij mee. Dan toon ik je mijn groots, klein straatje-zonder-einde.

MIJN STRAAT is verteltheater van de bovenste boekenplank, boordevol geuren, kleuren, klanken, poppen en... verhalen! Verhalen over samenleven, met en zonder woorden. Verhalen uit alle windstreken want in MIJN STRAAT komt de hele wereld samen op één stoep. Bovendien wordt alles prachtig vormgegeven in kleurrijke miniatuurdecors van de bekroonde illustrator Tim Polfliet. Geschikt voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

Spel: Laurian Callebaut (bekend van de VRT-serie “GR5”)


Prijzen
€12 Basisprijs
€8 -12 jarigen
TAGS
Familie
vertelling

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
ZONDAG 10 NOVEMBER 2024
Dominicanessenklooster - Herne

Dominicanessenklooster

Heilige Geeststraat 22-24 1540 Herne
Openbaar vervoer
  • Het Dominicanessenklooster bevindt zich op 1,5km van het station van Edingen.

Parking
  • Aanwezig voor het gebouw.

Ook iets voor jou?

Pong!

Steven Solo
5+
Een pingpongballetje neemt je mee op ontdekkingsreis en laat je kennismaken met verschillende percussie-instrumenten zoals de xylofoon,…
zo 13 okt.
15:00
Linkebeek
Tickets Meer lezen

Theater Tieret

Mijn straat
Theater
5+
Dit is mijn straat. Hier woon ik, in huis nummer 2. Mijn straat staat vol huizen, 7 om precies te zijn. En mijn straat zit boordevol…
zo 15 dec.
11:00
Halle
Tickets Meer lezen