Ga verder naar de inhoud

Ticketinfo

Alle tickets voor familievoorstellingen & familiefilms in de streek kan je rechtstreeks via deze website kopen. De ticketknop staat telkens bij elke voorstelling vermeld. 

Account aanmaken

Het is handig om eerst een klantenaccount aan te maken. Dit doe je eenmalig. Via je account kan je makkelijk je bestelgeschiedenis raadplegen van al je aangekochte tickets in alle cultuur- en gemeenschapscentra in onze regio én kan je dus nog nieuwe KINDERSTREKEN tickets toevoegen in winkelmandje. 

Een nieuw account aanmaken.
Je klikt bovenaan op ‘Inloggen’. Er verschijnt een inlogscherm waar je jouw e-mailadres en wachtwoord kan ingeven. Een nieuw account aanmaken kan door te klikken links onder op ‘Account maken’ en de stappen van het proces te doorlopen.

Heb je al een account? 
Als je al klant bent bij één van de cultuurhuizen van onze streek heb je vermoedelijk al een account. Je kan ditzelfde account ook hier gebruiken.  

Doorgaan zonder aanmelden.
Klik op 'Bestellen zonder account'.

Tickets bestellen

Heb je een account gemaakt? Dan kan je grasduinen doorheen de agenda en vervolgens klik je op 'ticketinfo' om je tickets te bestellen. Je dient hier eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden vooraleer op ‘Doorgaan’ te klikken. Vervolgens word je doorgestuurd naar de betaalomgeving waarin je jouw bestelling kan afrekenen.

Na het afrekenen ontvang je de tickets via mail of kan je ze rechtstreeks afhalen aan de balie waar de voorstelling doorgaat (ze blijven beschikbaar tot aan de voorstelling).

Ticketplatform

We delen een ticketplatform met onze partners. Dit heeft een aantal voordelen.

  • Je kan je aankopen bundelen overheen de websites van al onze partners.
  • Indien je een account hebt kan je die gebruiken op al onze websites mits het hetzelfde ticketplatform is.