Ga verder naar de inhoud

REST, de gidsbeurt

Laura De Cloedt
6+

Duik samen met je kind, metekind, kleinkind,… in de expo REST. Deze unieke ervaring prikkelt de verbeelding en daagt jullie uit om na te denken over herinneringen, restanten en de blijvende impact ervan.

Laura gidst en brengt de werken tot leven; naast duiding over de inhoud van de werken, reikt ze jullie handvaten aan om hedendaagse kunst te bekijken en gaan jullie samen actief aan de slag. De plaatsen zijn beperkt dus niet te lang aarzelen.

AL (alle leeftijden)
Het AL-label staat bij voorstellingen die houden van een generatiemix. Gelaagde en verbindende voorstellingen die floreren wanneer het publiek een mix is van verschillende leeftijden. Volwassenen, kinderen, jongeren samen, over de generaties heen. Let wel; er is steeds een onderleeftijd vermeld die per voorstelling kan verschillen.

Prijzen
€5 Basisprijs
€5 -12 jarigen
Bekijk meer prijscategorieën
TAGS
Familie
Rondleiding

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
ZONDAG 22 SEPTEMBER 2024
Westrand - Dilbeek

Ook iets voor jou?

DISNEY Nostalgie

Pocahontas
Film
6+
Pocahontas, een Indiaans meisje, woont samen met haar volk in het latere Amerika. Op een dag komt er een Engels schip dat goud komt zoeken.…
di 29 okt.
14:00, 10:30
Halle
Tickets Meer lezen

THEATER TERRA

DE KLOKKENLUIDER VAN NOTRE DAME
6+
Gebaseerd op de roman van Victor Hugo en geïnspireerd op de film van Disney, brengt Theater Terra het avontuurlijke en romantische verhaal…
zo 15 dec.
15:00
Beersel
Tickets Meer lezen