Ga verder naar de inhoud

Lancering website KINDERSTREKEN

8 NOV. 2023

Toeters en bellen, want hier is hij dan! De nieuwe website van KINDERSTREKEN.

Vanaf 8 november hebben ouders en andere liefhebbers van het familieaanbod in de regio ZENDER (cultuurregio Pajottenland & Zennevallei) toegang tot alle informatie en tickets voor familietheater en films op één handige locatie. De vernieuwde website maakt het eenvoudiger dan ooit om de leukste films en voorstellingen voor kinderen te vinden en tickets te bestellen.

Met Kinderstreken willen alle cultuurhuizen van Cultuurregio ZENDER ‘jong’ publiek laten proeven van jeugdtheater en -films op verschillende leuke plekken in de streek Pajottenland & Zennevallei. 
 
Familietheater en -films zijn een geliefd uitstapje bij gezinnen, maar het plannen ervan kan soms een uitdaging zijn. Verspreide informatie, verschillende verkooppunten en lange zoektochten kunnen het proces bemoeilijken. www.kinderstreken.be staat live vanaf 8 november en is speciaal ontworpen om deze problemen op te lossen en ouders te helpen om kindvriendelijke culturele evenementen in de regio te vinden.
 
De website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt een schat aan informatie over aankomende familietheater- en filmvoorstellingen.

De website biedt heel wat voordelen: 

  • Gecentraliseerde Informatie: Gebruikers kunnen eenvoudig scrollen door de uitgebreide kalender van kindertheater- en filmvoorstellingen, inclusief beschrijvingen, datums, tijden en locaties.
  • Online Ticketverkoop: Tickets van diverse huizen kan je tegelijk en direct via de website aanschaffen, waardoor ouders kostbare tijd besparen.
  • Filteropties: Ouders kunnen filteren op leeftijdsgroep, genre en locatie, zodat ze snel de meest geschikte evenementen voor hun kinderen vinden.
  • Nieuws en Updates: De website biedt ook nieuws, artikelen en updates over de nieuwste familietheater- en filmproducties in de regio. 
Promocampagne aan Vrije Basisschool Klavertje Vier. Beelden: Stephan Croes